Balıkesir'de Öfkeli Dayı Düğün Salonunu Bastı

Balıkesir'de öfkeli dayı düğün salonunu basıp elindeki silahla etrafa rastgele ateş açtı. 1 kişinin öldüğü ve 1'i ağır 7 kişinin yaralandığı olayda tetiği çeken dayı olay yerinde polis ekiplerince yakalandı.
Atatürk Cemil Can Balıkesir Devlet Hastanesi Devlet Hastanesi 


Balıkesir'de dünya evine girmek isteyen Gülden ve Tekin çiftinin düğününde kan aktı. Edinilen bilgiye göre, bir düğün salonu'nda yapılan düğüne gelen gelinin dayısı yanında getirdiği pompalı tüfek ile etrafa rastgele ateş açtı. Düğünde bulunan ve damadın akrabası olduğu öğrenilen Nevzat Vay, olay yerinde ağır yaralandı. 112 ekiplerince hastaneye kaldırılmak istenen Nevzat Vay yolda hayatını kaybetti. Açılan ateşte, Fatma Uydaş, Aslı Gümüş, Aliye Vay, Gültekin Vay, Aytekin Vay, Cemil Can Aslan ile adının Murat olduğu öğrenilen yaralılar Balıkesir Devlet Hastanesi ve Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan olayı gerçekleştiren F.Ç. isimli dayı olay yerinde polis ekiplerince yakalandı. Şüpheli dayının yeğeninin evlenmesine karşı olduğu iddia edildi.Olayın duyulması ile birlikte yaralıların yakınları Balıkesir Devlet Hastanesi'ne akın etti. Polisin hastane bahçesinde güvenlik önlemi aldığı görülürken, yabancı şahıslar hastane bahçesine alınmadı.
15 Ağustos 2014 Cuma günü yayınlandı