Balıkesir'de Erkan Karameşe Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi

Balıkesir'de bir düğünde Uzman Çavuş A.K. ' nın silahından çıkan mermi ile yaralanan ve hastaneye gitmek üzere bindirildiği ambulans kazaya karışan Erkan Karameşe gözyaşları içinde toprağa verildi.
Süleyman Yıldırım Atatürk Adli Tıp Cenaze Uzman Çavuş 


Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde yaşayan Erkan Karameşe ' nin cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu ' ndan getirildi ve evinin önünde dualar edildi. Evinden Bigadiç Sanayi Cami ' ne getirilen Karameşe ' nin cenaze namazına Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Bigadiç Kaymakamı Süleyman Yıldırım ile merhumun öğretmen arkadaşları ve sağlık çalışanları katıldı.

Cenaze namazı öncesinde merhum Erkan Karameşe ' nin kardeşi Ercan Karameşe taziyeleri kabul etti. Konuşmakta ve ayakta durmakta güçlük çeken kardeş Karameşe ' ye yakınları destek oldu. Erkan Karameşe ' nin sevenleri camiye akın edince yüzlerce kişi beraber cenaze namazı kıldı. İkindi namazı sonrası bahçeye çıkmakta zorlanan caminin İmamı avluya caminin penceresini kullanarak çıkabildi. Erkan Karameşe'nin cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bigadiç Şehir Mezarlığı ' nda defnedildi. Cenaze sonrası konuşan Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, “Erkan, hayatının baharında dediğimiz, çevreden aldığım bilgiye göre, çok tecrübeli, istekli, eğitime gönül vermiş bir arkadaşımızdı. Eğitim alanında yapacağı daha çok şeyler vardı. Allah rahmet eylesin” dedi.

Bigadiç İskele İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni olan evli ve 2 çocuk babası Erkan Karameşe, Balıkesir ' in Sındırgı ilçesinde bir düğünde Uzman Çavuş A.K. ' nın silahından çıkan mermi ile yaralanmıştı. Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi ' ne sevk edilen Karameşe ' nin içinde bulunduğu ambulans kamyon ile çarpışmış ve 1 doktor ile 4 hemşire yaralanmış, Erkan Karameşe'nin ise hastaneye sevki sırasında hayatını kaybettiği bildirilmişti.
22 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı