Antalya'da Tur Minibüsü Kamyonetle Çarpıştı

Antalya Havalimanı'ndan aldığı Alman turistleri otellerine götüren tur minibüsü ile ters şeritten gelen kamyonet çarpıştı. Kazada kamyonet sürücüsü ile 2 turist yaralandı.
Antalya Havalimanı Gündoğdu 


Edinilen bilgiye göre, Antalya Havalimanı'ndan aldığı Alman turistleri Manavgat ilçesi Gündoğdu beldesinde bulunan otele götürmekte olan O.K. yönetimindeki 07 D 4355 plakalı tur minibüsü, karşı yönden ve ters şeritten gelen Z.K. idaresindeki kamyonet ile çarpıştı. Kazada her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana gelirken kamyonet sürücüsü Z.K. ile tur minibüsünde bulunan 9 Alman turist ambulans ile Side Özel Anadolu Hastanesi'ne kaldırıldı. Karaciğer ve dalağı patlayan kamyonet sürücüsü Z.K. ameliyata alınırken, kalça kırığı olduğu belirlenen Alman turist Halmut W.'in ameliyata alınacağı, kaburgasında kırık bulunan Hermann Dieter B.'un ise tedavisinin yoğun bakım servisinde devam ettiği belirtildi.

Hastaneye getirilen diğer turistler ile tur minibüsü sürücüsü O.K. ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildiler.
16 Aralık 2013 Pazartesi günü yayınlandı