Alkollü Sürücü Anne Ve Minik Kızını Böyle Ezdi

Edirne ' ne alkollü bir sürücü kaldırımda yürüyen anne kıza çarptı. Kazada araç ile duvar arasına sıkışan Hayat Kızılcıkları isimli çocuk yaralanırken annesi yara almadan kurtuldu. Kaza ise çevrede bulunan bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kazaya neden olan alkollü sürücü ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Alkollü Sürücü Trafik Kazası Edirne 


Kaza Pazar günü akşam saatlerinde Sarıca Paşa mahallesi Çok soğuk çeşme sokak üzerinde meydana geldi. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan görüntülerde, kazadan 30 saniye önce bir bayan bebek arabası ile olay yerinden geçiyor. Bebek arabası ile aynı yerden geçen kadının ardından kameralara annesi birlikte kaldırımda yürüyen 5 yaşındaki Hayat Kızılcıklar görüntülere yansıyor. Minik Hayat ve annesi kaldırımda yürürken sürücüsünün alkollü olduğu belirlenen kırmızı renkli bir araç geliyor ve hızla anne kıza çarpıyor. Kazada araç ile duvar arasında sıkışan minik Hayat yaralanırken annesi ise kazayı yara almadan atlattı. Kaza sonrası alkollü sürücü aracından bile inmezken minik hayat annesi ve çevredekiler tarafından 200 metre ilerdeki Edirne Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradaki tedavisinin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen minik hayatın bacaklarında kırıklar olduğu tespit edildi.

Kazada yaralanan Hayat Kızılcıkların tedavisine devam edilirken, kazaya neden olan alkollü sürücü ise sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

10 Nisan 2012 Salı günü yayınlandı