17 Ekim 2014 Cuma

Söylemezsem Olmaz 17.10.2014 Şahin Özer - Hasan Yalnızoğlu

Magazin gündeminin en çarpıcı konularının işlendiği Beyaz Tv'de hafta içi her gün 08:45'te canlı olarak yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk olan ünlü yapımcı Şahin Özer müzik piyasası ile ilgili merak edilen tüm soruları cevapladı.

Kendisinin hala işini bilmediğini düşünürken piyasaya yeni çıkmış çocukların her şeyi bildiğini söyleyen ünlü yapımcı Şahin Özer, hangi şarkıcıları başarılı buluyor hangi şarkıcıların abartıldığını düşünüyor? Ünlü yapımcı müzik dünyasına genç yetenekler kazandırmak için nasıl çalışmalar yürütüyor? Müzik dünyası hakkında merak edilen her şeyi canlı yayında ünlü yapımcı Şahin Özer açıkladı.

Survivor'da başarılı performansıyla tüm Türkiye'nin dikkatini üzerine çeken Hasan Yalnızoğlu Söylemezsem Olmaz'a konuk oldu. Survivor yarışmasından sonra Hasan
Yalnızoğlu'nun hayatında neler değişti? Dizilerin aranan oyuncusu haline gelen Hasan Yalnızoğlu, hangi rollerde seyirci karşısına çıkmak istiyor. Geçtiğimiz günlerde çıkan 'Öğrenilmiş Duygular' adlı yeni kitabını hayat hikayesinden yola çıkarak yazdığını söyleyen Hasan Yalnızoğlu, kitap yazamaya nasıl karar verdi? Türkiye'nin en ünlü dansçılarından olan Hasan Yalnızoğlu, dans etmeyi bıraktı mı? Hasan Yalnızoğlu hakkında merak edilen her şeyi Söylemezsem Olmaz'da açıkladı.

Söylemezsem Olmaz'da canlı yayına telefonla bağlanan ünlü manken Özge Ulusoy, 'Türk modelleri beğenmiyoruz' gibi bir söylentinin ortaya atıldığını söyleyerek, Türk modellerin istedikleri paraları alamadıklarını ifade etti. Özge Ulusoy: Fashion Week'te daha fazla Türk modelin yer almasını istediğini de sözlerini ekledi. Ünlü manken Özge Ulusoy'un tüm açıklamaları Söylemezsem Olmaz'da...

Duygu ÇetinkayaSöylemezsem OlmazOya AydoğanŞahin ÖzerPakize SudaSinan ÖzedincikHasan Yalnızoğlu