14 Ekim 2014 Salı

Söylemezsem Olmaz 14.10.2014 Recep Aktuğ

Ekranların sevilen programı Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü konuğu şarkılarıyla ve oyunculuğuyla herkesin beğenisini kazanan Recep Aktuğ oldu.

Beyaz Tv'de hafta içi hergün canlı olarak yayınlanan magazin dünyasının sevilen programı 'Söylemezsem Olmaz'a konuk olan Recep Aktuğ, canlı yayında hakkında merak edilenleri cevapladı.
Recep Aktuğ için müzik mi yoksa oyunculuk mu ön planda? Kötü adam rolleriyle hafızalara kazınan Recep Aktuğ, hangi karakteri canlandırmak istiyor? Aktuğ, sesinin ve tarzının Tanju Okan'a benzetilmesi hakkında ne düşünüyor? Ünlü oyuncu yeni nesil oyuncuları başarılı buluyor mu? Recep Aktuğ, hepsi ve daha fazlasını Söylemezsem Olmaz'ın bu bölümünde cevapladı...
Venedik film festivalinden ödülle dönen 'Sivas' filmi, içerdiği köpek dövüşü sahneleriyle bilindiği gibi hayvan severleri üzmüştü, o sahneler gerçekten yaşandı mı? 'Sivas' filmi için dövüştürüldüğü iddia edilen köpekler şimdi nerede? Filme damga vuran köpekler, hangi şartlar öne sürülerek set ekibine teslim edildi. Hepsi ve daha fazlası Söylemezsem Olmaz'da konuşuldu.
Özel bir defilede Buse Terim ile Vatan Şaşmaz'ın yer kavgası iddialarına Vatan Şaşmaz, 'Söylemezsem Olmaz'a telefonla bağlanarak açıklık getirdi.

Duygu ÇetinkayaSöylemezsem OlmazOya AydoğanPakize SudaSinan ÖzedincikBeyaz TvMagazin Dünyası