Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Sarıyer'deki cinayet izle

28 Şubat 2013 Perşembe günü yayınlandı Sarıyer’de 22 gün önce kaybolan 57 yaşındaki Fatma Top, dövülerek öldürülmüş ve konulduğu bidonla su göletine atılmış halde bulundu.

Sarıyer 'de 22 gün önce kaybolan 57 yaşındaki Fatma Top, dövülerek öldürülmüş ve konulduğu bidonla su göletine atılmış halde bulundu. Polis olayla ilgili olarak Mehmet T. (57) ve F.Ö 'yü (35) gözaltına aldı.

Araştırma yapan polis, Fatma Top 'un en Son Uskumruköy Taşocağı mevkiinde bulunan bir arı çiftliğinde görüldüğünü tespit etti. Polis, arı çiftliğinin Fatma Top 'un dünürü Mehmet T 'ye ait olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan Mehmet T, sert bir cisimle başına vurduğu kadının cesedini bal koymak için kullandıkları büyük bir bidonun içine koyduğunu ve bidonu da gölete attığını itiraf etti. Öte yandan Fatma Top 'un yakınları kolunda 3 bilezik bulunduğunu, ceset üzerinde bu bileziklerin olmadığını iddia ettikleri öğrenildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı