Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

90 Kg eroini 'Cankız' buldu izle

28 Şubat 2013 Perşembe günü yayınlandı Erzincan’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, otomobilin LPG tankı ve aracın bazı bölgelerine gizlenmiş halde 88.5 kilo eroin maddesi ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuşturucu maddesinin piyasa değerinin yaklaşık 4 milyon TL olduğu öğrenildi. Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, uyuşturucu kaçakçılarına yönelik olarak gerçekleştirdikleri çalışmada, bir araç içerisinde aracın LPG tankı ve bazı bölgelerine gizlenmiş halde 88 kilo 537 gram eroin maddesi ele geçirildi. Erzincan-Erzurum karayolu üzerinde yol uygulaması yapan KOM ekipleri, şüphesi üzerine durdurdukları, sürücülüğü T.D.’nin yaptığı 06 plakalı araçta arama yaptı. Van’dan İstanbul’a gittiği öğrenilen hususi otomobilde, narkotik köpeği 'Cankız' ile birlikte arama yapan KOM ekipleri, köpeğin uyuşturucu olduğuna dair tepki vermesi üzerine araçta detaylı aramada yaptı.

Aracın arka kısmında bulunan LPG tankı ve bazı bölgelerde zulalanmış, 500’er gramlık yarım kiloluk 170 adet ve toplamda 88 kilo 537 gram eroin maddesi ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddesinin piyasa değerinin 4 milyon TL olduğu öğrenildi. Öte yandan; KOM ekipleri, içerisinde uyuşturucu bulunan araca, 06 plakalı ve sürücülüğünü E.Y.’nin yaptığı kamyonetin öncülük yaptığını tespit etti. Sürücü E.Y.’yi gözaltına alan ekipler, araçta yaptıkları aramada herhangi bir uyuşturucu maddesi bulamadı. Her 2 aracın sürücüsü T.D. ve E.Y.'nin ifadelerinin alınmasının ardından, adliyeye sevk edileceği öğrenildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı