Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

CHP kongresinde arbede

3 Nisan 2012 Salı günü yayınlandı Aydın'ın Kuşadası ilçesinde gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Kongresinde partililer arasında kavga çıktı.

Kuşadası ilçesinde gerçekleşen CHP olağan kongresi normal başlamasına rağmen ilerleyen dakikalarda tartışmalar yaşandı. Çıkan kavga nedeni ile bir süre kongreye ara verildi.

Kongreyi yöneten Aydın CHP Milletvekili Bülent Tezcan, mikrofonla kongreye katılanları defalarca sükunete davet etti. İlçe başkanlığı için iki adayın yarıştığı Kuşadası kongresinde adayların sözlü atışması ve bazı partililerinde kendi aralarında tartışmaları bir anda yumruklaşmaya dönüştü. Kavgayı sağduyulu partililer ve emniyet güçleri ayırdı. Kuşadası CHP ilçe örgütünün olağan kongresi bugün Kuşadası Belediyesi düğün salonunda yapıldı. Kongreye CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Osman Aydın ve Metin Lütfi Baydar'ın yanı sıra Aydın il yönetimi ve Kuşadası Belediye başkanı Esat Altungün ve çok sayıda partili katıldı.

CHP kongresine, Ak parti ilçe başkanı ve yönetimi tam kadro ziyaret etti.Kongrenin açılış konuşmasını Aydın CHP Milletvekili Bülent Tezcan yaptı. Tezcan, "Emparyalizme dünde direndik bugünde direneceğiz. Bu ülkeyi en iyi biz yönetiriz." dedi.

Kongrede aday olan Belediye meclis üyesi Av.Ömer Günel’in konuşmasının ardından çıkan kavga kongreye bir süre ara verilmesine neden oldu. Kongre de çıkan kavganın ardından blok liste ile iki adayla yapılan seçimlere gidildi.CHP Aydın Milletvekili Prof.Dr.Metin Lütfü Baydar ise kongrenin sonrasında yaptığı açıklamada, "Parti içerisinde belirli tartışmaların olması çok önemlidir. Bu tartışmaların olması partimize güç katar .Bu partimizdeki dinamizmi gösterir ayrıca bu tartışmalar belirli bir heyecanı da göstermektedir. Sonuçta örgüt karar verecek örgütün seçtiği yönetim hem milletvekilleri tarafından hem de Kuşadası örgütü tarafından sırtımızda taşınacaktır." diye konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı