Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Doğu kar altında

24 Aralık 2012 Pazartesi günü yayınlandı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin kuzeybatı kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda devam eden kar yağışının, yurdun birçok yerinde etkili olacağına dikkat çekti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Türkiye'nin kuzeybatı kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda devam eden kar yağışının, karayel fırtınası ile birlikte İstanbul, Bursa, Bilecik, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Balıkesir'in kuzey ve doğusunda 'kuvvetli olmak üzere', Marmara'nın doğusu, İç Ege, Göller Yöresi ve Batı Karadeniz'in batısı ve Eskişehir çevreleri ile zamanla İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ve Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde etkili olması beklendiğine vurgu yapılarak; kar yağışı, buzlanma ve don olayı sebebiyle yaşanabilecek buzlanma, don olayı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı