Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Chp'nin Komisyon Önerisi

16 Haziran 2012 Cumartesi günü yayınlandı Kürt sorununun çözümü için Meclis’te bir araya gelme çağrısı yineleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Eski duruşlarımızdan, keskin duruşlarımızdan vazgeçelim. Aldığımız oyun hakkını verelim” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Metal Sendikası 14. Olağan Genel Kurulu'na katıldı.

Burada bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, Kürt sorununun çözümü için MHP ve BDP 'ye yaptığı çağrıyı yineledi.

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Falan ülke destek verecek biz bu sorunu çözeceğiz… Peki, milli irade, sizin iradeniz nerede? Ben niye çözemiyorum? Benim sorun çözme yeteneğim yok mu? Var. Önyargısız, Meclis çatısı altında bir araya geleceğiz. Demokrasinin gereğini yerine getireceğiz. Kim bu ülkede bir insanın burnu kanasın ister? Neden bu cennet ülkeyi cehenneme dönüştürüyoruz? Eleştirinin de bir saygı ölçüsü vardır.

Gelin hep beraber TBMM çatısı altında bir araya gelerek bu sorunu nasıl çözeceğimizi konuşalım. Eski duruşlarımızdan, keskin duruşlarımızdan vazgeçelim. Aldığımız oyun hakkını verelim. Bunu yaparsak barışa, huzura ve ülkenin geleceğine en büyük katkıyı yapmış oluruz.”


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı