Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Sabri Ülker uğurlandı

14 Haziran 2012 Perşembe günü yayınlandı Yıldız Holding ve Ülker ‘in kurucusu Sabri Ülker, Fatih Camisi’nde son yolculuğuna uğurlanıyor.

Yıldız Holding ve Ülker'in kurucusu Sabri Ülker için Fatih Camisi'nde düzenlenen cenaze töreninde, oğlu Murat Ülker, damadı Orhan Özokur, torunları Ali Ülker, Ahmet ve Ömer Özokur, taziyeleri kabul ediyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün vefat eden Sabri Ülker'in cenaze törenine katılmak üzere Fatih Camisi'ne geldi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile Fatih Camisi'ne gelen Başbakan Erdoğan, cami avlusunda Sabri Ülker'in oğlu Murat Ülker, damadı Orhan Özokur, torunları Ali Ülker, Ahmet ve Ömer Özokur'a taziyelerini ileterek, başsağlığı diledi.

Başbakan Erdoğan 'ın yanı sıra cenaze törenine, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişi katılıyor

Sabri Ülker, Fatih Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Eski Kozlu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı