Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Dhkp-c operasyonu

26 Mart 2013 Salı günü yayınlandı AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı binalarına düzenlenen terör saldırılarının faillerinin yakalanması için Ankara polisi sabah saatlerinde 21 ayrı noktaya eş zamanlı operasyon düzenledi.

Terör örgütü DHKP-C'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda örgütün Ankara il sorumlusunun da aralarında olduğu 3 kişi gözaltına alındı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri; özel hareket ve çevik kuvvet ekiplerinin de desteği ile sabah erken saatlerde 21 ayrı adrese eşzamanlı bir operasyon başlattı. Operasyon kapsamında Sıhhiye'deki Liman-İş Sendikası Genel Merkezi'nde arama yapıldı. Liman-İş'te yapılan aramalar sona ererken, Çankırı Caddesi'nde bulunan Genel-İş Sendikası'nda polisin yaptığı aramalar devam ediyor. Ankara genelinde düzenlenen operasyonlarda örgütün il sorumlusunun da aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı. Operasyonlar devam ediyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı