Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Taş atma kavgası

10 Mart 2013 Pazar günü yayınlandı Antalya'da iki komşu aile arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

İddiaya göre Muratpaşa ilçesi Ermenek Mahallesi'nde, yaklaşık 6 ay otomobile taş atma meselesi yüzünden Y. ve T. aileleri arasında tartışma çıktı. Bir önceki gün baba Tuncer Y., aracının lastiklerinin bıçakla kesildiğini görünce T. ailesini uyarmaya gitti. Aralarında husumet bulunan Tuncer Y., Serhat Y., Ferhat Y. ile komşuları Şehmuz T. ve Evren T. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine T. kardeşler iddiaya göre evlerinden getirdikleri pompalı tüfekle kendilerine bıçakla saldırdığı ileri sürülen baba ve iki oğluna ateş açtı.

Maliye emeklisi baba Tuncer Y. olay yerinde hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası turizmci Serhat Y. (35) ise kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Güvenlik görevlisi Ferhat Y.'nin (31) ise yoğun bakımdaki tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Kolundan bıçakla yaralanan Şehmuz T. ise hastaneye kaldırıldı.

Baba Tuncer Y. ve oğlu Serhat Y.’nin adli tıp morguna kaldırılan cenazeleri, savcılık incelemesi ve otopsinin ardından Kemerağzı köyünde toprağa verilecek.

Şehmuz T.'yi gözaltına alan polis, olay yerinden kaçtığı belirtilen Evren T. için ise arama çalışması başlattı.

35 yaşında hayatını kaybeden turizmci Serhat Y.’den geriye ise oğlu Oğuz Alparslan Y. ile çektirdiği fotoğrafı kaldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı