Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

MHP Kızılcahamam'da

13 Ocak 2013 Pazar günü yayınlandı MHP'nin 2 gün sürecek “Kızılcahamam İstişare Toplantısı”, Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında yoğun kar yağışı nedeniyle gecikmeli başladı. MHP'li vekillerin arabaları karılı yolda kayarken, milletvekilleri inip araçlarını itmek zorunda kaldı.

MHP'nin 2 gün sürecek “Kızılcahamam İstişare Toplantısı”, Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında gecikmeli başladı. Çünkü yoğun kar yağışı nedeniyle MHP'li vekillerin arabaları kaydı, milletvekilleri de inip araçlarını itmek zorunda kaldı.

Toplantı öncesinde, milletvekilleri ve MYK üyeleri Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti. Kur-an'ı Kerim tilavetinin ardından Bahçeli, anıttaki isimlerin önüne tek tek karanfil bıraktı.

Daha sonra kampın yapılacağı Patalya Oteli'ne hareket eden MHP heyeti, Soğuksu Milli Parkı'ndaki yoğun kar yağışı sebebiyle arabaların kayınca otele ulaşmakta güçlük çekti. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, aracından inerek bazı partililerle otomobilini bir süre itti.

Toplantı, tüm partililerin otele ulaşmasının ardından gecikmeli başladı.

SANCAKLI: BİZİM VEKİLLER SABAH 7'DE KALKIP YÜRÜMÜŞ, BEN UYUDUM
MHP MYK üyesi ve eski futbolcu Saffet Sancaklı, İstişare Toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sporculuk dönemindeki kamplarla siyasi kamplar arasındaki farkın sorulması üzerine, “Bu kamp daha rahat tabii. O kamplarda yat saati belli, kalk saati belli. İstediğini yiyemezsin. Bu kampta rahat ettik. Tabii önemli bir kamp. Ben ilk defa siyasi bir kampa geldim. Bu da benim için heyecan verici. Türkiye'nin önemli mesellerini görüşeceğiz” dedi.

“Sizin önerileriniz olacak mı” sorusunu Sancaklı, “Eğer vakit kalırsa ben Türk sporuyla ilgili birtakım sıkıntıları anlatacağım” diye yanıtladı. Sancaklı, “Şike gibi mi” sorusu üzerine “Türk sporunun şikeden daha önemli sorunları var. Şike görünen yüzü. Sistemin sıkıntıları var” diye konuştu.

Sancaklı, “Vekillerle tur attırır mısınız, antrenman falan” sorusuna da “Bizim vekiller çok sportif sabah 7'de kalkıp yürümüşler ben uyudum. 20 sene koştuğum için artık ben koşmayacağım, koşmayan arkadaşlar koşsun” yanıtı verdi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı