Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Binlerce Km'lik YGS yolculuğu

3 Nisan 2012 Salı günü yayınlandı Arkadaşının sınav yerini değiştirmesi sebebiyle Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) için Kastamonu'dan Hakkari'ye giden ve burada sınava giren Sedat Toygar, Kastamonu’ya geri dönüyor.

Üç gündür uyuyamadığını kaydeden Sedat Toygar, Cihan muhabirine yaptığı açıklamada, "Böyle bir olayı Allah düşmanıma yaşatmasın.” dedi.

Sınavın iyi geçtiğini kaydeden Toygar, bazı sorularda zorlandığını, yorgunluğun bunda etkili olduğunu kaydetti.

Bu gece yarılarına doğru Tosya’ya ulaşacağını belirten Toygar, "Eve varır varmaz yatağıma yatıp hemen uyumak istiyorum. Üç gündür uykusuzum. Sonra vakit kaybetmeden LYS’ye çalışmaya başlayacağım. Allah kimsenin başına böyle bir şey göstermesin. Düşmanımın bile böyle bir olayı yaşamasını istemem.” diye konuştu.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde yaşayan Sedat Toyga, en yakın arkadaşı İ.K.'nin mağduru olmuştu. İ.K., arkadaşı Sedat Toyga'nın YGS'ye gireceği yeri Kastamonu-Tosya yerine Hakkari olarak değiştirmişti. Toygar, 26 saat yolculuk yapıp Hakkari’de YGS’ye girmişti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı