Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İhale Kurumu'nda yolsuzluk operasyonu

21 Şubat 2012 Salı günü yayınlandı Kamu İhale Kurumu (KİK), yolsuzluk operasyonu kapsamında tutuklanan 2 kurum çalışanının açığa alındığını açıkladı.

KİK'ten yapılan yazılı açıklamada, medya gündeminde yer alan bazı haberlere ilişkin olarak açıklama yapılmasına gerek duyulduğu belirtildi.

Ankara'da kamu ihalelerine fesat karıştırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında biri kurul üyesi toplam 3 kurum çalışanından 2'si hakkında verilen tutuklama kararı üzerine bu kişilerin görevden uzaklaştırılmak suretiyle açığa alındığı ve haklarında idari soruşturma başlatıldığı kaydedilen açıklamada, 'Kurul üyesi hakkında ise rahatsızlığı nedeniylehakkındaki gözaltı kararı kaldırıldığından ve henüz mahkemeye çıkartılmadığından adli süreç yakından takip edilmektedir. TCK'nın 285. maddesi çerçevesinde soruşturmanın gizliliğinin ihlal edilmemesi, devam eden soruşturmayla ilgili olarak önemli ve hassas bir görev ifa eden kurumumuza yönelik haksız isnat ve yorumlarda bulunulmaması konusunda gerekli özenin gösterilmesi hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur ' denildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı