Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Salon kapısında gerginlik

14 Mayıs 2013 Salı günü yayınlandı Akil İnsanlar Karadeniz Komisyonu'nun Giresun ziyareti gergin başladı.

Geniş güvenlik önlemleriyle salona giriş yapıldığı sırada arbede yaşandı.
Giresun'un Aksu mevkiindeki bir düğün salonunda yapılan toplantıya katılmak üzere gelen Giresunlu esnaf Yüksel Özdemir ile toplantının yapılacağı salona girişte kimlik kontrolleri yapıldığı sırada Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederesyonu Başkanı Bendevi Palandöken arasında gerginlik yaşandı. Özdemir, Palandöken'in kendisini geri çektiği iddiasıyla tepki gösterince bir anda tansiyon yükseldi. Polis ekipleri duruma müdahale ederken, çevredekiler de duruma tepki gösterince olay büyüdü. CHP Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahim ve MHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Dizdar, olaya müdehale ederek polislerin uzaklaşmasını ve vatandaşı kendilerinin sakinleştireceklerini belirtti.

Bu olayda galyana gelen çevredeki bir grup da tepki gösterdi. Daha sonra olay polisin duyarlı davranarak geri çekilmesiyle sakinleşti. İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak’ta olay yerine gelerek vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı