Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Son anlarını görüntüledi

3 Mayıs 2013 Cuma günü yayınlandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, arkadaşları ile denize dalan bankacının cansız bedeni, balıkçı ağlarına takılarak bulundu.

Dün öğle saatlerinde denize daldıktan sonra kaybolan ve yapılan aramalar sonucu bulunamayan bankacı Okan Karadaş’ın (27) cesedi, sabah erken saatlerde Gündoğan’da denize açılan balıkçıların ağlarına takıldı. Karadaş’ın cansız bedeniyle karşılaşan balıkçılar, sahil güvenlik ekiplerine ve Karadaş’ın ailesine haber verdi. Acı haberi alan aile ve yakınları sinir krizi geçirdi. Sahil güvenlik ekiplerinin karaya çıkardığı Karadaş’ın cansız bedeni, savcının incelemelerinin ardından Muğla Sıtkı Koçman Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Bu arada, 27 yaşındaki bankacı, dün sabah saatlerinde 2 arkadaşı ile birlikte 30 metreye tüpsüz dalmış ve bir daha su üstüne çıkamayıp denizde kaybolmuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı