Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Tazyikli su yerine gül suyu

17 Nisan 2013 Çarşamba günü yayınlandı Medyada daha çok göstericilere su sıkarken gündeme gelen polis panzerleri Türkiye'de ilk kez Bitlis'te bütün vatandaşlara Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle 'gül suyu' sıktı.

Bitlis Valiliği'nin tertiplediği gül sulu etkinlik; İl Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç´ün telsiz anonsuyla başladı.Bitlis'in en işlek caddeleri olan Kalealtı ve Nur caddelerini dolaşan panzerler vatandaşlara ve caddelere gül suyu sıktı. Panzerlerin caddelerde dolaşmasının şaşkınlığını yaşayan vatandaşlar ilk etapda yapılan organizasyona algılamakta zorlandı. Etkinlikte Bitlis Valisi Veysel Yurdakul ve Bitlis İl Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç ve emniyet çalışanları vatandaşlara gül dağıttı.

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Kutlu Doğum coşkusunu tüm şehre yaymak için böyle farklı bir organizasyon yaptıklarını belirterek, '“Bu kapsamda emniyetimize ait araçlar vatandaşlarımıza ve caddelerimize, sokaklarımıza gül suyu sıkıyor. Müftülüğümüz, emniyet müdürümüz, kamu çalışanlarımız diğer yetkililerimizle vatandaşlarımızla Gül Muhammedi anlamına gelen kırmızı gülleri vatandaşlarımıza dağıtıyor. Biz bu sene Kutlu Doğum Haftası'nı farklı bir formatla kutlamayı hedefledik. Özellikle camilerde, mescitlerde değil daha çok vatandaşımızla birlikte sokaklarda kutlanması yönünde bir karar aldık. Çok değerli hocalarımız efendim esnaflarımız, idareci adamlarımız ve kamu çalışanlarımız, STK'larımız bu projede destek verdi. Bu kapsamda bugün ilimizin en merkezi caddesinde vatandaşlarımıza gül dağıtmaya devam ediyoruz.”diye konuştu.

Yapılan etkinliği takdirle karşılayan Bitlisli vatandaşlardan Cemal Ölekli ise “Böyle bir etkinliğin yapılması gerçekten çok güzel oldu. İnşallah bu tür etkinlikler ilimizde yapılmaya devam eder.” Dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı