Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Gazi'de Dhkp-c operasyonu

5 Nisan 2013 Cuma günü yayınlandı Sultangazi’de DHKP-C terör örgütüne yönelik operasyonda bir grup, polise taşla saldırdı.

Operasyon adresinde güvenlik önlemi alan çevik kuvvet polisi, grubu dağıtmak için biber gazı kullandı. Olayda, bir polis memuru koluna isabet eden taşla yaralandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gazi Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan bir adrese operasyon düzenledi.

Terör örgütü DHKP-C’ye yönelik olduğu belirtilen operasyonda silah ve patlayıcı madde ele geçirildiği kaydedildi. Operasyonu haber alan bir grup, söz konusu adrese gelerek polise taşla saldırdı. Bunun üzerine çevik kuvvet polisi ile göstericiler arasında kovalamaca yaşandı. Polis, göstericileri dağıtmak için biber gazı kullandı. Çıkan olaylarda, bir polis memuru başına isabet eden taşla yaralandı. Yaralı polis memuru hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polisin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı