Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

'Allah'ın izniyle başaracağız'

11 Mart 2013 Pazartesi günü yayınlandı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, modern ve Osmanlı mimarisini içinde barındıran, son teknolojiyle 32 bin 500 metrekare alana inşa edilen Ümraniye Belediyesi’nin yeni hizmet binasının açılışını yaptı.

Ümraniye Belediyesi tarafından son teknolojiyle inşa edilen, modern ve Osmanlı mimarisini içinde barındıran akıllı yeni hizmet binasının açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirdi. Açılış törenine Başbakan Erdoğan’ın yanı sıra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Milletvekilleri, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve çok sayıda Ümraniyeli katıldı.

BAŞKAN HASAN CAN: “ÜMRANİYE’MİZE BİRÇOK HİZMETİ YAPMAK NASİP OLDU”
Açılış konuşmasını yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ekibiyle birlikte gece gündüz Ümraniyelilerin daha iyi hizmet almaları için çalıştıklarını belirterek, “Hizmetimizin 9’uncu yılını doldururken, aldığımız emanete en iyi şekilde sahip çıkmanın huzuru ve gururuyla sizlere hitap etmenin bahtiyarlığı içerisindeyim. Bugüne kadar ekibimizle birlikte Ümraniye’miz için birçok hizmeti gerçekleştirmek nasip oldu. Kültür merkezleri, bilgi evleri, sağlık ocakları, muhtarlık binaları, kamu binaları gibi kalıcı yapıları ve parklarıyla, meydanlarıyla Ümraniye’mize birçok hizmeti yapmak nasip oldu” dedi.

Başkan Can, yeni binada bütün birimlerin toplandığını ifade ederek, “5-6 noktaya dağılmış ve bize yetmeyen hizmet binamızın yerine tüm birimlerimizi tek çatı altında toplandığı, modern, çağdaş, yeni ve şeffaf hizmet binası yapmamız zorunluluk haline gelmişti ve hamdolsun açılışını gerçekleştirdik. Hizmet binamız 32 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip akıllı bir bina” diye konuştu.

Konuşmaların Ardından Başbakan Erdoğan’ın da katılımıyla yeni hizmet binasının açılış kurdelesi kesildi.

ÜMRANİYELİLERE YENİ HİZMET BİNASI
Ümraniye Belediyesi yeni hizmet binası toplamda 32 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip ve üzeri seyirlik teraslardan planlanan 3 bloktan oluşuyor. 8 bin 720 metrekarelik yeşil alana ve 6 bin 415 metrekarede özel tasarlanmış peyzaj alanına sahip olan ve Osmanlı mimarisinden esintiler taşıyan Ümraniye Belediyesi yeni hizmet binası, güneş panelleriyle, elektrik ihtiyacının bir kısmını karşılayacak.

200 KİŞİLİK BELEDİYE MECLİS SALONU
Binanın girişinde bin metrekarelik sergi ve çok amaçlı salon, bir üst katında ise dinleyiciler ile beraber 200 kişilik, 2 katlı anfi şeklinde tasarlanmış olan Belediye Meclis Salonu yer alıyor. Altında 2 kat bodrum mevcut olan binada, bin 200 metrekare alana sahip arşiv, 100 araçlık kapalı otopark ve bin metrekare alana sahip bir de restoran bulunuyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı