Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Benzini de bedavaya getirdi

12 Ocak 2013 Cumartesi günü yayınlandı Beyoğlu’nda çalıntı bir otomobille istasyona girip akaryakıt alan şahıs, ücret ödememek için önce gaza bastı ardından benzin hortumuyla birlikte kayıplara karıştı.

Olay, Dolapdere Piyalepaşa Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir benzinlik istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz bir şüpheli benzin almak üzere spor marka bir otomobille istasyona geldi. 200 TL’lilik benzin isteyen şüpheli, daha sonra deponun dolmasını bekledi. Araç içerisinden inmeyen ve pompacının yanından ayrılmasını fırsat bilen şüpheli bir anda aracını harekete geçirerek kaçtı. Durumu fark eden istasyon görevlileri olayı polise bildirerek yardım istedi.

Yaşanan olay istasyonun güvenlik kamerası tarafından kaydedildi

Olayla ilgili inceleme başlatan ekipler, 34 TN 6912 plakalı otomobilin çalıntı olduğunu tespit etti. Eşkal çalışması başlatan ekipler, şüpheli şahsın yakalanması için soruşturma başlattı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı