Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Şirince 'Kıyamet'e hazır

21 Aralık 2012 Cuma günü yayınlandı Kıyamet senaryoları nedeniyle tarihinin en yoğun günlerini yaşayan Şirince köyünde güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkartıldı.

Jandarma ekipleri, köye giriş yapacak araçları titiz bir kontrolden geçiriyor.

21 Aralık Cuma günü kıyametin kopacağı ve bundan İzmir’in Selçuk ilçesine bağlı Şirince köyünün etkilenmeyeceği iddiasına, Şirince halkı itibar etmezken, Muhtar Levent Apak, köyün adını dünyaya duyurmaktan memnun olduklarını ifade etti.

Tarihinin en yoğun günlerini yaşayan ve yarın binlerce kişiyi ağırlaması beklenen köyde, başta güvenlik olmak üzere tüm hazırlıklar titizlikle yapılıyor. Jandarma ekipleri, köye gelen araçları sıkı bir güvenlik kontrolünden geçiriyor. Kontrollerde jandarma köpekleri de görev yapıyor.

Bu arada, ilgili kurumlar, köyde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tüm tedbirleri almaya çalışıyor. Kıyamet senaryoları nedeniyle oluşması muhtemel olumsuzluklara karşı sivil savunma ekipleri de köyde çalışmalarına başladı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı