Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Tebliğcilerden kıyamet teftişi

19 Aralık 2012 Çarşamba günü yayınlandı Maya takvimine dayanan kıyamet iddiası üzerine 21 Aralık'ta çok büyük bir kitleyi ağırlayacak olan Şirince köyünde hazırlıklar tamamlandı.

Dünyada kendilerini "Mavi Enerji Grubu" olarak adlandıran grubun, 21 Aralık 2012'de sonlanan Maya takvimine göre kıyametin kopacağı ve bundan sadece Şirince ile Fransa'nın güneyindeki Bugarach köyünün etkilenmeyeceği inanışı nedeniyle dünyanın ilgi odağı haline gelen Şirince, kıyamet gününe hazırlanıyor. Kapasitesinin çok üzerinde bir kitlenin o gün köye gelecek olmasının öngörülmesi nedeniyle artırılan güvenlik tedbirleri, gözden geçirildi.Şirince'de otopark işletmecisi Tekin Karadağ, 21 Aralık günü, Selçuk’tan Şiirince köyüne belli sayıda araç çıkarılacak daha sonra araçların köye alınmayacağını belirterek "8 kilometrelik köy yolunda otobüs ve toplu taşıma araçları ile taşıma yapılacak. İnsanlar yaya olarak köye gelecekler. Bu nedenle misafirlerimiz tedbirli olsun. Hazırlıklarımız tamamlandı. Otellerimiz ve rastoranlarımız rezervasyonlarını aldı. Şirinceliler kıyametin kopacağına inanmak istemiyor” dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı