Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

JLO anadolu yakasını fethetti

18 Kasım 2012 Pazar günü yayınlandı Dünya turnesi kapsamında İstanbul'da 3 gün konser verecek olan JLO İstanbul'a hayran kaldı.

Jennifer Lopez, İstanbul'un büyüleyici atmosferi karşısında öyle hayran kaldı ki, burada yaşamak istediğini söyledi. Normalde konserleri sonrası Türkiye'den ayrılacak olan Jennifer Lopez Sofya konseri sonrası tekrar Türkiye'ye gelecek.

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennıfer Lopez, İstanbul'un güzelliği karşısında burada yaşamak istediğini söyledi. Lopez bir de Ataşehir'de Boğaz ve Adalar manzaralı bir daire için yetkililerden bilgi aldığı belirtildi.

Gece Reina'da After Party'e katılan ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, dün öğlene kadar konakladığı Les Ottoman's Hotel'deydi. Lopez, öğleden sonra çocuklarıyla otelin yanında bulunan parka gitti. Lopez, ikizleri Max ve Emme ile tahterevalliye bindi. Ortaköy trafiğinde yarım saat kalan Lopez'in 2. durağı Akmerkez'di. Akmerkez'de gezen ünlü şarkıcı, izdiham yarattı. Girdiği bir ayakkabı mağzasından kendine bir çizme alan Jennifer Lopez, akşam yeniden oteline döndü.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı