Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Polise kızdı, aracını yaktı

7 Kasım 2012 Çarşamba günü yayınlandı Ehliyetine el konan alkollü taksici, Taksim meydanına gelerek çalıştığı aracı benzin dökerek yaktı.

Cinnet getiren taksicinin aracını yakma anları güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Şişli'de sabah saatlerinde alkollü şekilde polise yakalanan Taksici Y.Ö.'nün ehliyetine el kondu. Alkolmetreye üfleyen taksici, 196 promil alkollü çıkarken, 800 TL trafik cezası yedi. İddiaya göre, ehliyeti olan bir arkadaşını çağırarak çalıştığı taksi ile uzaklaşan Y.Ö., bir süre sonra yeniden taksinin direksiyonuna geçti. Arkadaşını bıraktıktan sonra Taksim Meydanı'na gelen Y.Ö., taksim tramvay durağı önüne 34 TFH 06 plakalı taksiyi park etti. Burada bagajdan çıkardığı benzini dökerek taksiyi yakan Y.Ö. güven timleri tarafından gözaltına alındı.

Taksici Y.Ö.'nün aracını yakma anları, bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Kamera kayıtlarında Y.Ö.'nün taksisini parketmesi ve ardından bagajdan çıkardığı benzin bidonunu aracın içerisen boşaltması görülüyor. Y.Ö.'nün çakmağı çakması ile araç bir anda alev topuna dönüyor. Y.Ö. yanan aracın yanından güçlükle uzaklaşarak yolun karşısına geçiyor. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan taksiyi söndürüyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı