Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bu fuardaki her şey helal

12 Ekim 2012 Cuma günü yayınlandı Helal ve Sağlıklı Ürünler Fuarı, 11-14 Ekim tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlenecek.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre , dünya genelinde 2 , 1 trilyon dolarlık potansiyele sahip helal ürün pazarından aldığı payı artırmak isteyen firmalar , 11 - 14 Ekim 2012 tarihleri arasında CNR EXPO İstanbul ' da düzenlenecek Helal ve Sağlıklı Ürünler Fuarı ' nda bir araya geliyor .

Helal gıda ve içecekten kozmetiğe , medikal ürünlerden tesettür giyim ve hac malzemelerine kadar çeşitli ürünlerin sergileneceği fuarı , BAE , Malezya , Endonezya , Filipinler , Singapur , ABD , Suudi Arabistan , Almanya , Hollanda , Fransa , Cezayir , Fas , Kanada , Japonya - dan gelecek çok sayıda profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor .

CNR Holding kuruluşlarından Sine Fuarcılık organizasyonuyla , Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Denetleme ve Sertifikalandırma Araştırmaları Derneği , Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve World Halal Council desteğinde yapılacak fuar , ziyaretçiler tarafından 4 gün boyunca ziyaret edilebilecek .

Muhabir : Hasan Arslan

Yayıncı : Affan Kulunyar


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı