Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''Ambargo tarihin kara bir lekesi''

1 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti 4. Olağan Kongresi'nde bazı gazetecilere ambargo uygulamasını içine sindiremediğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Atila Emek, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, İl Başkanı Devrim Kök, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, CHP Antalya milletvekilleri Osman Kaptan, Gürkut Acar, Yıldıray Sapan, Arif Bulut ve CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan ile birlikte 1. Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne katıldı.

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ise katılmadı. Kılıçdaroğlu'na, Manavgat Stadyumu'nda yapılan güreşlere girişinde Belediye Başkanı Şükrü Sözen çiçek takdim etti. Güreş alanında yağlı güreş severleri selamlayan Kılıçdaroğlu, CHP olarak ata sporu yağlı güreşlere her zaman sahip çıkacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kılıçdaroğlu'nun 1. Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri anısına halıya dokunmuş Atatürk posteri hediye etti. Başpehlivan güreş kurasını çeken Kılıçdaroğlu, ardından Manavgat Belediyesi'nin hayata geçirdiği Irmak Güzelleştirme Çalışmasını yerinde inceledi.

AK PARTİ KONGRESİNE GÖNDERME

Pınar Balık Evi'nde öğle yemeği yiyen Kılıçdaroğlu, AK Parti 4. Olağan Kongresi'nde Başbakan Erdoğan'ın CHP'ye yönelik eleştirilerine, "Türkiye'nin dünya kadar sorunu var o CHP ile uğraşıyor. Bu Kurultay Türk demokrasi tarihinin kara bir sahifesidir. Medyaya ambargo uygulamıştır. Bunu içime sindiremiyorum. Bir başbakan medyaya ambargo uygulayabilir mi? Ayrıca, kurultaya giden gazetecileri de doğrusu içime sindiremedim. Eğer bir ülke başbakanı medyaya ambargo uygular, medyayı böler ve ayrım yaparsa o ancak birilerinin başbakanı olur. O nedenle sayın Bekir Coşkun, Başbakan Erdoğan'a 'Sen benim başbakanım değilsin' demişti. Haklı olduğu ortaya çıktı." eleştirilerinde bulundu. Kılıçdaroğlu, öğle yemeği sonrası Ankara'ya gitmek için Antalya Havalimanı'na hareket etti.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı