Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Tatlıses'in keyfine diyecek yok

5 Haziran 2012 Salı günü yayınlandı Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Adli Tıp Kurumu’ndan çıktıktan sonra yolda giderken aracını durdurup basın mensuplarına, “Hayde” türküsünü söyledi.

Tatlıses uğradığı silahlı saldırı sonucu vücudunda oluşan hasarın oranının tespiti için İstanbul 17. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Öğle saatlerinde Adli Tıp Kurumu’na gelen Tatlıses, yaklaşık 1.5 saat içeride kaldı. İşlemleri tamamlanan Tatlıses daha sonra kurumdan ayrıldı. Merdiveni inerken güçlük çektiği görülen Tatlıses’in yanındaki korumasından destek aldığı görüldü.

Aracına binip ilerleyen Tatlıses, bir süre sonra aracı durdurdu. Aracın kapısını açan Tatlıses, dinlediği “Hayde” türküsüne eşlik etti. Basın mensuplarına türkü söyleyen İbrahim Tatlıses’e, bir hayranı, “Sana kurban olsun. Sen bir tanesin, babasın. İmparator” diye bağırdı. Tatlıses ise kendisini alkışlayan hayranına aracının camından selam verdi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı