Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Özel yetkiler Çağlayan'a

12 Mayıs 2012 Cumartesi günü yayınlandı Ergenekon, Balyoz, KCK ve Futbolda şike gibi dava ve soruşturmaların da yürütüldüğü İstanbul Adliyesi’nin Beşiktaş’taki ek hizmet binası kepenk kapatıyor.

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı'na taşınan adliyenin personeli, yıllardır görev yaptıkları adliyeye, bahçede verilen yemekle veda etti.

Beşiktaş’ta hizmet veren özel yetkili adliye, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na taşındı. 1994 yılında Beşiktaş’taki binada Devlet Güvenlik Mahkemesi (DGM) olarak hizmete başlayan adliye, 2004 yılında DGM’lerin kapatılmasıyla ‘özel yetkili’ olarak çalışmasına devam etti. Beşiktaş’taki adliyede son duruşmalar bugün yapılıyor. Özel yetkili 4 mahkeme ve cumhuriyet savcıları artık Çağlayan’da görev yapacak. Taşınmayla birlikte Çağlayan’daki adliyede 9 özel yetkili mahkeme oldu. Özel yetkili hakim ve savcıların tamamı pazartesi gününden itibaren yeni binada görevlerine devam edecek. Taşınma öncesinde tüm adliye personeli, adliyenin İstanbul Boğazı kenarındaki bahçesinde bir araya geldi. Başsavcı Vekili Fikret Seçen’in ev sahipliğini yaptığı yemekte, mahkeme başkanları ve adliye personeli hazır bulundu. Hakim ve savcılar ise yemeğe katılmadı. Yemeğin ardından Fikret Seçen, tüm adliye personeline emeklerinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra personel, adliye önünde hatıra fotoğrafı çektirdi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı