Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Ürküp, trafikten korkunca...

5 Mayıs 2012 Cumartesi günü yayınlandı Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencilerinin düzenlediği 'İnek Bayramı' renkli görüntülere sahne oldu.

Öğrenciler kutlama için getirdikleri inekle birlikte kortej oluşturup, yürüyüş yaptı. Yürüyüş sırasında gürültüden ürken inek güçlükle zaptedildi. Ankara Üniversitesi'nde geleneksel olarak düzenlenen 'Mülkiye'nin ineklerine sevgilerle' etkinliğinde ilginç görüntüler oluştu. Kampus önünde toplanan ve renkli kostümler giyen öğrenciler inek bayramını doyasıya kutladı. Fakültede toplanan öğrenciler 'İnek Bayramı' nedeniyle yanlarında getirdiği inekle kortej oluşturdu. Boynundan zincirle bağlanan ineğe sahipleri eşlik etti. İneğin zincirini ise temsili imam tuttu. Grup daha sonra kampüs önünden harekete geçti.

Öğrenciler yol boyunca çeşitli şarkılar söyleyerek eğlendi. Ankara caddelerine alışık olmayan ve gürültüden ürken inek sahiplerine zor anlar yaşattı. Kaçma girişiminde bulunan ineği sahipleri güçlükle zaptedebildi.Başkent sokaklarında ilk kez inek gören vatandaşların şaşkınlıkları dikkat çekti. Vatandaşlar ineği cep telefonuyla görüntülemek için adeta birbirleriyle yarıştı. İnek daha sonra öğrencilerle birlikte üniversite kampüsüne götürüldü. Öğrenciler, kutlamaları Siyasal Bilgiler Fakültesi önünde de sürdürdü. Öte yandan etkinlik nedeniyle Kurtuluş - Cebeci istikameti kısa süreli çift yönlü trafiğe kapatıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı