Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Çalışmalarda Son Perde

17 Ağustos 2012 Cuma günü yayınlandı Atatürk Köprüsü Unkapanı tarafında bulunan birleşme derzlerinde yapılacak bakım onarım çalışması nedeniyle 15 Ağustos Çarşamba gününü Perşembeye bağlayan gece, 00.30-04.00 saatleri arasında araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, Atatürk Köprüsü’nün Unkapanı tarafında bulunan birleşme derzlerine yapılacak olan bakım onarım çalışmasından dolayı araç ve yaya trafiğine kapatılacağı belirtildi.

Köprü 15 Ağustos Çarşamba gününü, 16 Ağustos Perşembe gününe bağlayan gece saat 00.30- 04.00 saatleri arasında araç ve yaya trafiğine kapanacak. Belirtilen tarihte Atatürk Köprüsü’nü kullanacak olan araç ve yayaların, 00.30-04.00 saatleri arasında Yeni Galata Köprüsü ve Haliç Köprüsü’nü kullanmaları istendi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı