Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kutlu doğum haftası

22 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı Küçükçekmece Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası'nı Türkiye’nin en büyük gösteri merkezi olan Küçükçekmece Arena’da kutladı.

10 bin kişinin katıldığı programa ev sahipliği yapan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Kutlu Doğum Haftası'nı Avrasya’nın en büyük gösteri merkezinde kutlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Küçükçekmece Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası programını, hizmete yeni açılan Avrasya’nın en büyük gösteri merkezi Küçükçekmece Arena’da kutladı. 10 bin kişinin katıldığı program dünya Kur’an-ı Kerim okuma yarışmasında birinci olan Hafız Yaşar Çuhadar’ın Kur’an-ı Kerim okumasıyla başladı.

Konuşmaların ardından söylenen ilahiler, salonda bulunanlara unutulmaz anlar yaşattı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından konuşma yapan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, salonu dolduran vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

DEV MERKEZİN RESMİ AÇILIŞINI BAŞBAKAN ERDOĞAN YAPACAK
Başkan Yeniay, Küçükçekmece Arena’nın kapılarını önemli bir programla açtığı için büyük heyecan duyduğunu belirterek, “Türkiye’nin en büyük mekanındayız, salonundayız. Heyecandan bugün her şeyin karıştığı gündeyiz çünkü dün akşam son çalışmalarımızı yaptık. Kutlu Doğum Haftası’nın kapanışını Küçükçekmece’mizde gerçekleştiriyoruz. Salonda şu anda 10 bin kişi var. Bugün kalbi 'Allah' diyen binlerce insan burada. Dolayısıyla Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük merkezinde, böylesine güzel bir programı icra etmek, böyle bir programa ev sahipliği yapmak gerçekten yüreklerimizi ciddi manada kanatlandıran bir duygu” dedi.

Başkan Yeniay, yaklaşık 40 bin kişiyi ağırlama kapasitesine sahip olan Küçükçekmece Arena’nın resmi açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağını söyledi.

“Bizi bu muhteşem haftada, bu muhteşem salonda bir araya getiren Allah'a şükürler olsun” diyen Küçükçekmece İlçe Müftüsü Cemallettin Bal ise, Başkan Yeniay’a ilçeye kazandırdığı dev merkezden dolayı teşekkür etti. Hz. Peygamber’in insanlıktan çıkmış bir dünyaya gönderildiğini belirten Müftü Bal, insanlığın kurtuluşunun Hz. Muhammed (s.a.v.)'in yolu olduğunu söyledi.

Kutlu Doğum Haftası programına Küçükçekmece Kaymakamı Orhan Öztürk, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Küçükçekmece İlçe Müftüsü Cemallettin Bal, belediye birim müdürleri ve binlerce kişi katıldı.

Kutlama programına katılan vatandaşlara gül hediye edildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı