Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Terörle Mücadele Yüksek Kurulu

10 Nisan 2013 Çarşamba günü yayınlandı Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Terörle Mücadele Koordinasyon Kurulu toplantısında terör, güvenlik ve çözüm sürecinin de aralarında bulunduğu gündemdeki konuları değerlendirdiklerini bildirdi.

Atalay, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığındaki Terörle Mücadele Koordinasyon Kurulu toplantısından ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Terörle Mücadele Koordinasyon Kurulu toplantısını gerçekleştirdiğini ifade eden Atalay, terör ve güvenlikle ilgili bütün konuları görüştüklerini söyledi.

Atalay, şunları kaydetti:

"İlgili bütün kurumlarımızın üst yöneticileri burada. Şu anda gündemimizde olan bütün konular bizim bu toplantımızın da gündemindedir. Terör, güvenlik, çözüm süreci diğer Suriye ile ilgili güvenlik boyutu bütün konuları burada değerlendiriyoruz. Yeni verileri arkadaşlarımız getiriyorlar onları paylaşıyoruz, tartışıyoruz. Almamız gereken bazı kararlar oluyor, onun için de çok ayrıntılı bir açıklama yapmıyoruz."

Muhabir: Barış Gündoğan/Sarp Özer

Yayıncı: Selçuk Aval


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı