Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İkizler kurtarılamadı

8 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı Hakkari´nin Yüksekova ilçesine bağlı Adaklı köyünde dün suya kapılarak kaybolan ikiz kardeşlerden Beytullah Temelli´nin cesedine ulaşıldı.

İlçeye yaklaşık 20 kilometre mesafede bulunan Adaklı köyünde suya kapılarak kaybolan Emrullah ve Beytullah Temelli isimli ikiz kardeşlerin bulunması için dün yapılan arama çalışmaları sonuçsuz kalmıştı. Arama çalışmaları, bugün Hakkari ve Van´dan gelen Sivil Savunma Arama ve Kurtarma ekiplerinin de katılmasıyla devam edildi. Su botları ve dalgıçlarla yapılan arama çalışmalarında ikiz kardeşlerden Beytullah´ın cesedine ulaşıldı. Emrullah´ın bulunması için de arama çalışmalarının sürdürüldüğü bildirildi.

İl ve ilçe jandarma ekipleri AFAD ve AKUT ekiplerinin katıldıkları çalışmalar devam ederken jandarma ekipleri havadan da aramalara destek verdi. Köyülülerin el ele vererek suda geniş halkalar oluşturup arama çalışmalarına destek verdi. Ölen çocukların yakınları dünden beri sürdürdükleri umutlu bekleyiş yerini hüzne bıraktı. Ölen kardeşlerden büyük olanı Beytullah´ın cesedine ulaşılırken diğer kardeşin cesedine henüz ulaşılmadı akın güzergahıga bulunan 6 köyde de arama çalışmaları yapıldı. Diğer Köylerde yapılan aramaları ise köy sakinleri ve köy korucuları yaptı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı