Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Makedonya Cumhurbaşkanı Ivanov İle Görüştü

20 Şubat 2012 Pazartesi günü yayınlandı Makedonya Cumhurbaşkanı Gyorgi İvanov, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Kısıklı'daki ikametinde ziyaret etti.

Geçirdiği ikinci ameliyatın ardından Kısıklı'daki evinde istirahat eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Makedonya Cumhurbaşkanı Gyorgi İvanov'u misfair ediyor. Ziyarete eşi ile birlikte gelen konuk Cumhurbaşkanı İvanov'u, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da eşi Emine Erdoğan ile birlikte karşıladı. Makedonya Cumhurbaşkanı İvanov'un Başbakan Erdoğan'ı ziyareti devam ediyor.

'ERDOĞAN İL KONGRESİNE TELEKONFERANSLA KATILACAK '
Bu arada geçen hafta ikinci ve son aşama ameliyatını geçiren Başbakan Erdoğan'ın bu gün Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak AK Parti İl Gençlik Kolları Kongresi'ne telekonferans yöntemiyle katılacağı öğrenildi. Erdoğan'ın kongrede partisine üye gençlere hitaben bir konuşma yapması bekleniyor.

Öte yandan, 2010 yılında işten çıkarılan itfaiye işçileri de basın açıklaması yapmak üzere sarılı bir pankart ve çiçek buketi ile Başbakan Erdoğan'ın Kısıklı'daki ikametinin önüne geldi. Ancak gruba, Makedonya Cumhurbaşkanının ziyareti nedeniyle açıklama izni verilmedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı