Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İçişleri Bakanı Ordu'da konuştu

18 Kasım 2012 Pazar günü yayınlandı İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, memleketi Ordu’da İl Özel İdare tarafından tamamlanan projelerin toplu açılış törenine katıldı.

Burada konuşan Şahin, “Bu ülkenin varlığını, birliğini, dirliğini korumak ve bu vatanı ilelebet bu milletin yurdu olarak geleceğe taşımak, bizim namus borcumuzdur.” dedi.

Bakan Şahin, törende yaptığı konuşmada şunları kaydetti:
“İnsan köküne, kökenine, toprağına, vatanına ne kadar dağılır ve yerleşirse bu toprak bizim için o kadar vatan olacaktır. Bu toprağa, bu vatana ne kadar hizmet edersek, birlikte görevimizi o kadar güzel ve başarılı yapmış olacağız. Büyük Atatürk’ün dediği gibi, 'Görevini en iyi yapan, vatanına en çok hizmet edendir'. Biz her şeye karşı Hakk'ın emriyle halkın hizmetinde, bu vatanın emrinde olmaya devam ediyoruz, devam edeceğiz. Halka hizmet ve çalışmak, bizim şiarımız, sorumluluğumuz. Bu yolda hiçbir şer güç bizi durduramayacaktır. Nerede iyilik varsa ya orada olacağız ya onlarla olacağız. Zaman bizi eskitemeyecek. Zaman içinde inancımız, ideallerimiz, vatan sevgimiz, ülke sevdamız hep birlikte güçlenerek devam edecek. Duy bizi dünya, duy bizi Türkiye, insanlığın emrindeyiz, iyiliğin yolundayız. Kötülükler karşısında kilit olacağız.”


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı