Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

3 çocuğun cenazesi Adana'da

10 Ağustos 2012 Cuma günü yayınlandı Almanya’nın Dortmund kentinde bir evde çıkan yangında hayatını kaybeden 3 kardeşin cenazesi Adana'ya getirildi.

Yangında hayatını kaybeden Mustafa Tüfekçi (4), Mehmet Tüfekçi (10) ve Dilan Tüfekçi'nin (12) cenazeleri bugün uçakla Adana Havalimanı'na getirildi.

3 kardeşin cenazesi havalimanının kargo bölümü A kapısında savcı ve doktor incelemesinin ardından ailesine teslim edildi. Çocukların babası Muharrem Tüfekçi, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakırken gözyaşlarını tutamadı. Çocukların yengesi Hatice Ceylan ölen kız yeğeni için duvak getirdi. Duvağı tabutu açıp örtmek isteyen kadına yakınları izin vermedi.

Cenazeler daha sonra iki cenaze aracıyla Şakirpaşa Mahallesi'ndeki dedeleri Mustafa Tüfekçi'nin evine getirildi.

Burada cenazeleri bekleyen yaklaşık 200 kişi gözyaşlarına boğuldu. Babaanne Halise Tüfekçi'nin ağıtları yürekleri dağladı. Babaanne, "Bir değil iki değil üç tane. Oğlum buna nasıl dayanır. Can buna nasıl dayanır" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Babaanneyi akrabaları teskin etmeye çalıştı.

Çocukların halası Kıymet Patrol da cenazenin arkasında ağıtlar yakıp gözyaşlarına boğuldu. Çocukların babası Muharrem Tüfekçi de, babası Mustafa Tüfekçi'ye sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Daha sonra yakınları bitkin haldeki babayı teskin etmeye çalıştı.

Çocukların ölümü, akrabalarını ve taziye evine gelen herkesi ağlattı. Dede evinden alınan cenazeler toprağa verilmek üzere Ceyhan'ın Sarıbahçe Köyü'ne götürüldü .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı