Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Batman'da Kutlu Doğum haftası

17 Nisan 2013 Çarşamba günü yayınlandı Batman’da düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine katılan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Batman Belediyesi’ni ziyaret etti.

Batman’da düzenlenen kutlu doğum haftası etkinliklerine katılan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Batman Belediyesi’ni ziyaret etti. Batman Valisi Yılmaz Arslan ve Batman İl Müftüsü Hasan Çağlar ile birlikte Batman Belediyesi’ni ziyaret eden Görmez’i, Belediye Başkan Vekili Çiğdem Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Gülistan Ake, Belediye Başkan Danışmanı Abdulsamet Durak ve Belediye Meclis Üyesi Adnan Pekgül ile birlikte kapıda güllerle karşıladı. Görmez ve beraberindekileri makamında ağırlayan Başkan Vekili Demir, ilk defa bir Diyanet İşleri Başkanı'nın Batman Belediyesi’ni ziyaret ettiğini, bu ziyaretin kendileri açısından memnuniyet verici olduğunu dile getirdi. Basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından Belediye Başkan Vekili Demir, Görmez’e, Batman Belediyesi el dokumalı kilim, Batman Belediyesi Turizm rehberi kitapçığı ile bir adet Kur’an-ı Kerim’in Kürtçe mealini hediye ederken, Görmez de Başkan Vekili Demir’e Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bastırdığı 5 ciltlik Kur’an-ı Kerim’in Türkçe mealini hediye etti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı