Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İstanbul'da tarihi gece

3 Nisan 2013 Çarşamba günü yayınlandı UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe'nin, İtalya'nın Lazio takımı ile 4 Nisan Perşembe günü saat 22:05'te karşı karşıya gelecek. Bu kritik mücadele Star TV'den canlı yayınlanacak.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe çeyrek finalde İtalya temsilcisi Lazio ile karşılaşacak. Kadıköy'de oynanacak bu kritik mücadele Star TV'den canlı yayınlanacak.

Lazio İstanbul 'da

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak İtalya'nın Lazio takımı, İstanbul 'a geldi.

Sabiha Gökçen Havalimanı 'na gelen Lazio takımı, pasaport kontrolünün ardından otobüse bindi. Daha sonra Lazio, kamp yapacağı otele geçti. Bu arada Lazio yöneticileri, takımdan ayrı olarak havalimanından ayrıldı.

Fenerbahçe Lazio maçının hakemi William Collum

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe'nin, İtalya'nın Lazio takımı ile 4 Nisan Perşembe günü oynayacağı çeyrek final ilk maçının hakemleri belli oldu.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak ve saat 22.05'te başlayacak karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu'ndan William Collum yönetecek. Collum'un yardımcılıklarını Martin Cryans ve William Conquer yapacak. Alan Mulvanny'nın dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Robert Madden ve John Beaton.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı