Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İzmir'de sağlıklı beslenme hareketi

23 Mart 2013 Cumartesi günü yayınlandı İzmir'in Karşıyaka Belediyesi, Sağlıklı Beslenme Hareketi'nde bin 200 kişiye kahvaltı ikram etti.

“Kahvaltı Her Şeydir” sloganlı kampanyada, iskele yanında kurulan stantlarda mahalli kahvaltılık ürünlerin satışı ve tadımı yapılırken diyetisyenler de sağlıklı beslenme konusunda bilgi verdi. Deniz kenarına kurulan masalarda bin 200 kişiyle birlikte kahvaltıya katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Sağlıklı kent, sağlıklı insanı hedefledik. Sağlıklı insan, güne kahvaltıyla başlamalı. Kahvaltının alışkanlık olarak kazanılması için güzel bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Çorba Çeşmesi’ni hazırladık, her gün vatandaşlarımıza sıcak çorba ikram edeceğiz. Kampanyamız büyük ilgi gördü, farklı yerlerde sürdüreceğiz.” dedi.

Kampanya kapsamında üç gün boyunca Karşıyaka İskelesi yanında kurulan sahnede müzik gösterileri yapılacak. Ayrıca diyetisyenlerle söyleşiler, “Kahvaltıda Gülümseyen Yüzler” konulu küçük bir fotoğraf yarışması düzenlenecek. Vatandaşların, evlerinde ailece kahvaltı yaparken çekecekleri fotoğrafları getirenlere çekilişle hediyeler verilecek.

10 BİN KİŞİYE KAHVALTILIKKahvaltının her gün yapılmasını alışkanlık haline gelmesi için Karşıyaka Belediyesi, bir hafta boyunca kahvaltılık paketler dağıtacak. Pınar Süt sponsorluğundaki kampanyada, Bostanlı ve Karşıyaka İskelesi önlerinde her sabah gevrek, peynir, tereyağı ve meyve suyundan oluşan paketler verilecek. Pazartesi başlayıp cuma gününe kadar sürecek etkinlikte, toplam 10 bin paket kahvaltılık dağıtılacak. Belediye araçları da aynı anda sıcak çorba ve çay ikramlarına devam edecek .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı