Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Devler Ligi'nde geri sayım

20 Şubat 2013 Çarşamba günü yayınlandı Galatasaray, Schalke maçının hazırlıklarına tüm hızıyla devam ederken, teknik direktör Fatih Terim ilk 11'de değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Deneyimli teknik adam Eboue, Melo Ve Drogba'ya forma vermeyi düşünüyor.

Savunmanın sağında Sabri'nin yerine Eboue'nin oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yekta Kurtuluş da yerini Felipe Melo'ya bırakabilir. Yekta'nın her ne kadar Selçuk ile yakaladığı uyum ve sergilediği performans Terim'i memnun etse de, Brezilyalı yıldızın agresifliği ve oyun kurma özelliği Devler Arenası'nda kendisini Yekta'dan bir adım daha öne çıkarıyor.

Herkesin merak ettiği konu ise Didier Drogba'nın sahaya ilk 11'de çıkıp çıkmayacağı... Akhisar karşısında oyuna sonradan giren ve bir gol atan Drogba'nın, bu defa ilk 11'de yer alması bekleniyor.

Schalke İstanbul'da


Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Schalke İstanbul'a geldi. Alman temsilcisinde sakatlığı bulunan yıldız golcü Klaas-Jan Huntelaar da kafilede yer aldı.

Schalke, önemli eksiklerle Galatasaray'ın karşısına çıkacak. Sakatlıkları süren Uchida, Ibrahim Afellay, Papadopoulos, Marica, Moritz ve Unnerstall, İstanbul'a getirilmedi.

Bu sezon Dinamo Kiev'de Şampiyonlar Ligi maçına çıkan yeni transfer Raffael de kurallar gereği Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek.

Schalke'nin kadrosunda olup olmayacağı merak edilen isim Huntelaar da kafilede yer aldı. Gözündeki rahatsızlık nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Hollandalı golcü kadroda kendine yer buldu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı