Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Başbakan'dan hasta ziyareti

10 Şubat 2013 Pazar günü yayınlandı CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Başbakan Erdoğan’ın Ergin Saygun'a yaptığı ziyarete ilişkin, "Her şeye rağmen bunu bir özür olarak kabul ediyoruz.

Başbakan'ın Saygun'a gitmesinin, bugüne kadar işleyen hukuksuzluğun en önemli temel ifadelerinden bir tanesi olduğuna inanıyorum" dedi.

Gürsel Tekin, CHP Antalya İl Başkanlığının Antalya Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonunda düzenlediği üye katılım törenine iştirak etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP İl Başkanı Devrim Kök ve çok sayıda partili törende hazır bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin, Erdoğan’ın emekli Orgeneral Ergin Saygun'u tedavi gördüğü hastanede ziyaret etmesi ile ilgili değerlendirmede bulundu. Tekin, “Son dönemlerde Başbakanın hayatındaki bu değişimler doğrusu hepimizi şaşırtıyor. Bugün uzun süredir rahatsızlığı devam eden emekli Orgeneral Ergin Saygun'u hastanede ziyaret etti. Hiç önemli değil. Bazen başbakan da cumhurbaşkanı da olabilirsiniz, yanlışlıklarınızdan dönüyorsanız büyük bir erdemliliktir. Bana göre yanlışlarından döndüğü için oraya gitmiştir. Bunu biz böyle kabul ediyoruz" diye konuştu

"Her şeye rağmen bunu özür olarak kabul ediyoruz" diyen Tekin, "Başbakan'ın Saygun'a gitmesinin, bugüne kadar işleyen hukuksuzluğun en önemli temel ifadelerinden bir tanesi olduğuna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Türkiye’ye kurulan patriot füze sistemi ile ilgili de konuşan Tekin, "Önemli olan, biz patriot füzelerine ne için ihtiyaç duyuyoruz? Önce örgütsüz toplum yaratmaları gerekiyordu. Ne yazık ki şu anda örgütsüz toplum yaratılmış” diye konuştu.

Konuşmanın ardından çoğunluğu DSP’den 60 kişi, CHP’ye katıldı.

Katılım töreninde bazı yeni partililerin rozetlerini CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin taktı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı