Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Sneijder Aslan mı oluyor?

10 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı İtalyan basınından Sarı-kırmızılı kulübün görüşmelerini KAP'a bildirdiği Weslej Sneijder transferiyle ilgili şok iddia.

Galatasaray Weslej Sneijder'i renklerine bağlamak için dev adımlar attı. İtalya'ya önceki gün çıkarma yapan Başkan Ünal Aysal, Inter Başkanı Massimo Moratti ile Milano'da bir araya geldi. Aysal toplantıda Sneijder'i resmen isterken, Moratti'den olumlu yanıt aldı.

Sarı kırmızılı kulüp, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı; 'FC Internazionale profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'in transferi için Kulübüyle görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.' açıklamasıyla oyuncunun transferi için girişimlere başladığını açıklamıştı.

Yapılan bu açıklamanın ardından Galatasaray camiasında büyük bir heyecan yaşarken İtalyan basınının önemli kuruluşlarından La Gazzetta dello Sport'da haberi birinci sayfasına taşıdı. Gazete, yıldız futbolcunun Galatasaray'ın teklifini geri çevirdiği ve kariyerine İngiltere'de devam etmek istediğini yazdı.

G.SARAY SNEIJDER'İ BORSAYA BİLDİRDİ
Galatasaray Kulübü, Interli futbolcu Wesley Sneijder'in transferi için kulübüyle görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada,''FC Internazionale profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'in transferi için kulübüyle görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir'' denildi.

>>> BASINDA YER ALAN TRANSFER HABERLERİ


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı