Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Avrupalı Kartal

16 Şubat 2012 Perşembe günü yayınlandı Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2.Tur ilk maçında deplasmanda Portekiz temsilcisi Braga'yı 2-0 yenerek, İstanbul'da oynayacağı rövanş için avantaj elde etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Braga karşısında deplasmanda galip geldikleri için mutlu olduklarını, ancak henüz turu geçmediklerini söyledi. Carvalhal, 'İki bölümü olan bir maç oynadık. İlk bölümü iyi bir şekilde geçirdik ama daha turu geçmedik. Bugün kazandık, çünkü rakibe saygı duyduk ve dirençliydik. Aynı saygıyı ve direnci ikinci maçta da gösterip turu geçmek istiyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum ' dedi.

Portekizli teknik adam, Quaresma'yı forvet oynatmasıyla ilgili bir soru üzerine, 'Hocalar karar almak için o görevde bulunurlar. Bu kararları almak bazen zordur. Maçın skoruna göre 'Quaresma neden forvet oynadı' diye bir soru gelebilirdi. Takımımız için en doğru karar neyse onu almaya çalıştık. Quaresma'nın diğer arkadaşları gibi kazanma arzusu üst düzeydeydi ' açıklamasında bulundu.

Oynadıkları maçlar arasındaki zaman aralığının kısa olmasından yakınan Carvalhal, 'Bu, çok zor bir şey. Minimum dinlenme süresini verdiğinizde zaten futbolcular bunun karşılığını veriyor. Futbolcularım, bu zorlu süreci en iyi şekilde atlatmaya çalışıyor ' diye konuştu.

Siyah-beyazlı takımın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma ise iyi mücadele ettiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, 'Ancak her şey bitmedi. Daha ikinci maç var. Rövanşta da iyi mücadele edip turu geçmek istiyoruz ' dedi

Portekizli futbolcu, Portekiz basınında parasını alamadığı için Beşiktaş'tan ayrılmak istediği yönünde haberler çıktığının söylenmesi üzerine, 'Ben kimseye açıklama yapmadım. Artık biraz saygı bekliyorum, herkes istediğini yazıyor ' ifadelerini kullandı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı