Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

29 Ekim'de ilkler yaşandı

30 Ekim 2012 Salı günü yayınlandı Türkiye Gençlik Birliği’nden bir grup, Ankara’da yapılması planlanan Cumhuriyet mitingine gitmek üzere Taksim meydanda toplandı.

Grup bir süre sonra otobüslerine polis tarafından izin verilmediğini belirterek basın açıklaması yaptı ve protesto gösterisinde bulundu. Ankara’da yapılması planlanan Cumhuriyet mitingine gitmek isteyen Türkiye Gençlik Birliği’ne bağlı bir grup, Taksim’de Atatürk Kültür Merkezi önünde toplandı.

Bir süre bekledikten sonra bir açıklama yapan grup, otobüslerine polis tarafından izin verilmediğini iddia ederek basın açıklaması yaptı. Otobüslerinin gelmesine izin verilmediğini ileri süren gruba bazı sanatçılar da destek verdi. Grup daha sonra İstiklal Caddesi girişine gelerek burada oturma eylemi gerçekleştirdi. Grup otobüsleri gelinceye kadar eyleme devam edeceğini açıkladı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı