Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bursa ve Eskişehir tur arayacak

10 Ağustos 2012 Cuma günü yayınlandı Bursaspor Kulübü yöneticileri, bu akşamki UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu rövanş maçı için Bursa'ya gelen KuPS Kuopio Kulübü yöneticilerini ağırladı.

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Finlandiya ekibi KuPS Kuopio'nun başkanı Jarmo Heiskanen ve diğer kulüp yetkililerine Almira Otel'de yemek verdi.

Heiskanen, yemekte yaptığı konuşmada Bursa'da adeta ''krallar gibi'' karşılanıp ağırlandıklarını söyledi.

Bursaspor Kulübü'nün çok profesyonel biçimde kendilerini ağırladıklarını ifade eden Heiskanen, şunları söyledi:

''Burada her şey çok profesyonelce düzenlenmiş. Kuopio'da başlayan sıcak ilişkilerimizi devam ettirmek istiyoruz. Bursaspor başkanına ve yöneticilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu maçın Sonucu hiç önemli değil. Biz evimizde kazandık ama burada işimiz çok zor. Çok güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Ama söylediğim gibi bizim için maçtan ziyade burada yakalanan dostluk çok önemli. Bursaspor bizimle olan dostlukları sayesinde Finlandiyalı bir futbolcu kazandı.''

Yazıcı da sporda oluşan dostlukların çok önemli olduğunu belirterek Bursa'ya gelen tüm takımları aynı şekilde ağırladıklarını belirtti.

KuPS Kuopio kulübü yetkililerini Bursa'da ağırlamaktan Son derece mutlu olduklarını belirten Yazıcı, ''Spor ve özellikle futbol böyle güzel dostlukların başlangıcı oluyor. Neticede bu akşam Atatürk Stadı'nda bir takım tur atlayacak. Ama bundan Sonra bu dostlukların bitmemesi gerekiyor. Umarım bu akşam çok güzel bir maç olur ve turu geçen taraf biz oluruz. Kendilerine başarılar diliyorum'' diye konuştu.

Daha Sonra Yazıcı, konuk kulübün başkanı Heiskanen'e porselen futbol topu, kestane şekeri ve Bursaspor ürünlerinden oluşan paket hediye etti.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı