Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Şehitlikte anneler günü

12 Mayıs 2013 Pazar günü yayınlandı Diyarbakır'ın Dicle ilçesi Balaban Köyü yakınlarında 6 yıl önce teröristlerin yola döşediği uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu şehit düşen Piyade Er Ayhan Güngör'ün annesi Hayriye Güngör, Anneler Günü'nde oğlunun mezarını ziyaret edip, "Oğlumdan hediye almaya geldim" dedi.

Anneler Günü'nde Adana Asri Mezarlıkta bulunan şehitlik, şehit annelerinin akınına uğradı. Vatan uğruna gencecik fidanlarını toprağa veren anneler şehitlikte hüzünlü bir Anneler Günü geçirdi. Diyarbakır'a bağlı Dicle'nin Balaban köyü yakınlarında yola döşenen uzaktan kumandalı mayının teröristlerce patlatılması sonucu 6 yıl önce şehit olan Piyade Er Ayhan Güngör'ün annesi Hayriye Güngör de şehitlikte Anneler Günü'nde oğlunun kabristanı başında geçiren annelerden biri. Şehit annesi önce çocuğu için dua etti, sonra çocuğunun kabristanını temizleyip çiçekleri suladı

Oğlunun mezar taşındaki fotoğrafını öpüp sevdikten sonra şehit annesi, "Her anneler günü benim acım biraz daha katlanıyor. Aradan 6 yıl geçti ama acısı hala çok taze. Oğlumu hainler benden aldı. Her anneler gününde oğlum yanıma gelir elimi öperdi, bana çiçek alıp verirdi. Ancak 6 yıldır ben onun yanına geliyorum oğlumdan hediye almaya geliyorum" diye konuştu.

Oğlunun ikizi kızıyla avunmaya çalıştıklarını anlatan şehit annesi anneler gününün kendileri için artık gözyaşı anlamına geldiğini kaydetti.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı