Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Iğdır'da dolu hayatı felç etti

12 Mayıs 2013 Pazar günü yayınlandı Iğdır'da dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

Kent merkezinde sağanağın ardından başlayan ve yaklaşık 20 dakika süren dolu yağışı nedeniyle sokaklar beyaza bürünürken, bazı ağaçlardaki yapraklar ve meyveler de döküldü.

Yolda doluya yakalanan vatandaşlar, bina saçaklarının altına ve iş yerlerine sığındı. Trafikte zor anlar yaşayan sürücüler ise araçlarının doludan zarar görmemesi için uğraştı.

Dolu yağışı üzerine bir iş yerine sığınan Şahin Kartal, ilk defa bu kadar dolunun yağdığını gördüğünü anlatarak, ceviz büyüklüğündeki dolunun kendilerini zor durumda bıraktığını söyledi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Eraslan da ceviz ile fındık büyüklüğü arasında çok şiddetli dolu yağışının gerçekleştiğini belirterek, "Kentte meyve ve tarlalarda büyük ölçüde etkisi oldu. Biz yağıştan sonra ekibimizle birlikte hasar ve zarar tespiti için çalışma başlatacağız. Dolu her yeri adete kırdı geçti. Bütün çiftçilerimize geçmiş olsun. Biz sahada tespitlerimizi yapıp gerekli desteklerimizi yapacağız" diye konuştu.

Muhabir: Emrah Kocabey / Zehra Melek Çat

Yayıncı: Yücel Velioğlu


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı